inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

En dag med GodTV i Plymouth

Publicerad 2014-01-30 18:45:35 i Allmänt,

Sitter på hotellrummet och skriver.

Jag måste medge att själva staden inte är vacker men den ligger vid vattnet så den har väl sin charm - antar jag. Eftersom staden blev sönderbombad under andra världskriget, finns här kyrkoruiner och tråkiga byggnader. De byggdes antagligen upp snabbt och billigt för att få igång samhället igen. 
Så det blir lite andra bilder idag..😉

I går var det ett underbart möte med Benny Hinn. Hans undervisning om den helige Ande, Guds härlighet och smörjelsen var helt fantastisk! Det var inte livesändning igår, men när det sänds är det absolut värt att titta på.

Ikväll, torsdag, är det live från mötet i en paviljong, samt från själva blivande revival/prayer centre.
Lite förmåner har jag 😉... Första parkett!

Det är helt otroligt vad som hänt dessa snart 20 år som God TV haft sina sändningar. Jag minns när Rory och Wendy var på Livets Ord och berättade i tältet om visionen med kristen TV och jag ledde lovsången. Åren går...

Idag når man ut till 254 miljoner hushåll!! Och då är det bara inräknat de som har det i sin fjärrkontroll. Alltså inte potentiella eventuella tittare som kan fixa en parabol. Nej, det är de som redan har God TV i dosan.

Nu ska jag iväg på mötet. Kaffet och Dajmen är avklarat och med kortet "Access all areas" blir det intressant att se var man kan hamna 😉..

Du som har kanalen - bjud hem någon, och du som inte har den: fråga någon som har den och gå och hälsa på.
Många Living rooms ska stå öppna för evangeliet. 😃

På morgonen idag läste jag:

Herre, jag har hört budskapet om dig och jag bävar.
Herre, låt ditt verk få liv igen i våra dagar,
Låt det bli känt i vår tid.
Hab.3:2

/Eleonora

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela