inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

En musikprofil befordrad till härligheten - Con Brio!

Publicerad 2015-10-31 19:36:32 i Musik,

En underbart vacker höstdag, Alla helgons dag, och idag ska jag sjunga en liten sång för dig.☺️🎶
 
En del har besökt gravplatser medans andra har klätt ut sig till ett och annat...
En bild från mina föräldrars grav.
Och en vacker skylt som talar om vår odödlighet...
Förra helgen flyttade min kusin, Allan Östman, hem till Herren. Som kristna har vi den övertygelsen och tron om ett liv efter vår jordevandring. Det finns en fortsättning i den himmelska världen. 
Allan tillsammans med sin son Per. Bild: Allehanda.se
 
Allan var min älste kusin och skulle fylla 76 år. En man som fortsatte göra det han alltid gjort, trots ålder och sjukdom. Musikaffären, kyrkan och hans kör, Con Brio, fyllde hans dagar och år.
En personlighet, som varit med och präglat Örnsköldsviks affärs- och kulturliv, men även pingströrelsens musikliv.
Bild: Pingst-Ovik.se
 
Redan i 25-års åldern startade han sin kör Con Brio - liv och glädje, och fortsatte med den ända fram till sin sista dag. Ett fantastiskt livsverk i 50 år. 
För några veckor sedan hade man en förmiddagsgudstjänst i Örnsköldsviks pingstkyrka, med de sånger han skrivit under årens lopp, och nästa helg var det planerat deras slutkonsert och avslutningsfest.
Tyvärr får man inte möjlighet att uppleva detta i kyrkan, men himlen blev en stor musikalisk personlighet rikare i dessa dagar.
 
En av de sånger som nått vida kretsar skrev han i början på 70-talet. Jag tror att många av er har sjungit denna bön många gånger runtom i vårt land.🙏🏼
Här har jag gjort en enkel liten inspelning i fotöljen här hemma. Håll till godo:
 
✨🙏🏼✨
Jag behöver dig helige Ande
För att möta en ny morgondag
Jag behöver dig helige Ande,
I mig själv är jag oändligt svag
 
Låt oss fortsätta sjunga denna bön! Den helige Ande är vår hjälpare och vår kraft i vår vardag. Han uppmuntrar och lyfter oss när vi inte riktigt orkar. Men även när livet är fyllt av glädje, styrka och kraft, får vi inte lämna honom utanför. 
 
/Eleonora 💞
Du är välkommen att följa mig, Eleonora Lahti, via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. Dela länken vidare får du gärna göra... 😊

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela