inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

"Rätta sortens kris behövs för att nya världsordningen ska accepteras"

Publicerad 2018-07-26 21:48:00 i B1, B3, Podcast / Sveriges Kristna Radio, Profetisk tid,

Nu är det dags igen!
22.22 i morgon fredagkväll, 27 juli 2018. 🌚
Seklets längsta månförmörkelse på 1 timme och 43 minuter. Men redan vid 21.30 kan man börja titta mot skyn för att se ett mäktigt fenomen. Dessutom kan man i södra Sverige även se Mars gå upp vid sydosts horisont, Jupiter som är påväg ner i sydväst, och Saturnus vid södra horisonten. Tre planeter och en månförmörkelse samtidigt!
I vår tid har vi NASA, som har koll på stjärnhimlen, och där kan man se stjärnhimlen både bakåt och framåt i tiden. Och visst blir man fascinerad av att de vise männen kunde tyda stjärnhimlen redan för 2000 år sedan! Där fanns också himlens stjärnor och planeter involverade. Och Jesu korsfästelse med solförmörkelse. Jodå, här visar NASA att det också hände. 
Solen, månen och planeterna är satta som ett signalsystem ner till oss människor på jorden, och vi kan se att Guds öga vakar över oss - en liten blink ifrån ovan 😉. Här finns det profetiska ordet klart och tydligt i Bibeln, en inbjudan att få vara endel av Guds plan och hans rike. För oss handlar det om att ta emot "signalerna" - varken mer eller mindre.
Tyvärr är det många som tar bort denna sanning i Ordet...
 
För tre år sedan skrev jag några inlägg om de märkliga blodsmånarna som inföll under olika år tillsammans med påsken och lövhyddohögtiden. Tider som markerats av stor dramatik. Spanska inkvistitionen, Israels bildande och sexdagarskriget med återerövring av bl.a. östra Jerusalem är sammankopplat med detta. 
Här har jag bearbetat texten jag då skrev för att belysa vad som hände efter den sista blodsmånen 28:e september 2015:
Jo, jag vet... det handlar om astronomi.  Hur månen kommer i jordens skugga i förhållande till solen, och att den blodröda färgen handlar om ljusets våglängder med samma fenomen som solnedgång.
MEN allt detta är bara "lite extra detaljer" om man ser vad som VERKLIGEN hände just då.
 ‼️
Måndagen den 28 september 2015, avslutades det stora FN-toppmötet, och ett 70-årig jubileum.Världens stora ledare hade då träffats för att fastställa 17 utvecklingsmål. Man hade då fått en ny uppföljare till millennaiummålen från år 2000, som nu kallas Agenda 2030
Hållbar utveckling...♻️
En manual som ska ge riktlinjer hur man ska styra planeten... "Time for global action - for people and planet..."
 
Klimatförändringar, ekonomi, hälsa, jordbruk, energi, utbildning, jämställdhet...
Det handlar om förändringar och inskränkningar utifrån hållbar utveckling, som ska detaljstyras.
Nu ska vi rädda klimatet och utrota hungern och fattigdomen.
Och man hade sina rådslag i FN. En freds- och trygghetskonferens med världens alla ledare - och påven som kickstartade det hela!
 
För några år sedan började jag läsa litteratur och faktaböcker kring det vi kallar "den yttersta tiden." Att samla kunskap är viktigt, men i allt detta måste vi ha rätt våglängd inkopplad. Det kan även vara så att vi inte hör det vi borde höra, för med tiden kanske vi inte kan uppfatta vissa ljud. Eller så har vi varit med om något dramatiskt som skadat vår hörsel...
Då kan vi behöva lite hjälp på traven. Den helige Ande vill vara vår lärare och vår hjälpare. 
 
Sommaren 2015 fick jag av en händelse se att det skulle vara ett stort FN-toppmöte i NewYork. Helt plötsligt bleknade för mig en del andra spekulationer kring händelser i september. 
Alla världens ledare - och påven... ! 🧐
Och FN-toppmötet avslutades måndagen den 28 september samtidigt som den sista blodsmånen syntes på himlen, och i Jerusalem såg man den som störst, Supermoon....🇮🇱🌑🇮🇱
 
Det låter så fint för vi alla vill ha fred, lugn och ro. En jord att vårda sig om, och se till att alla resurser räcker till världens befolkning. 
Politiska konflikter, ekonomiska problem och religiösa sammandrabbningar kräver lösningar.
En världsregering..
En världsekonomi..
En världsreligion..
 
Förförelse innehåller alltid några sanningar....😬
 
Efter att vi bott några år i Israel, började jag åter arbeta som lärare. Året var 2003 och jag kunde inte förstå att helt plötsligt hade ett nytt begrepp dykt upp i skolans värld:
- Hållbar utveckling!♻️
Det finns med i skolans läroplan, och vi ska undervisa om detta bak- och framlänges...
Hållbar utveckling!♻️( En del av millenniummålen som sattes av FN år 2000 för att uppnå olika delmål fram till 2015).
Visst är det bra, ja även nödvändigt, men nu ser jag var födelseplatsen till detta uttryck kommer ifrån och hur man nu sjösätter det till den generation som blivit ett med "Hållbar utveckling."
Det ska kännas bekant och självklart det man beslutar sig för - för nu börjar det!
Global action - for people and planet!
....och globaliseringen
 
När jag hör resonemang som vill avfärda detta om blodsmånarna, blir jag beklämd. Man gör en generalisering och talar om att det skulle vara astrologi. Nej, detta är astronomi sammanvävd med den judiska almanackan! Där finns Herrens högtider inskrivna. En evig ordning.
Det låter för mig som ett enket sätt att slippa sätta sig in det som händer. Att bortförklara de signaler som himlen sänder till en fallen värld. Att vara så sund och balanserad för att man ska vara trovärdig. 
Det är lika bra att "kliva på tåget!" Det är övernaturligt det kristna livet - och måste få bli det mer och mer. 
Tiden håller på att rinna ut - och Jesus kommer snart tillbaka. Då är det inte balanserat, utan det blir full dramatik - på alla fronter, överallt - och utan möjlighet till ljus framtidstro för jordens barn.
Om stenar kan tala (metaller från stenar som nu används i bl.a. datorer), om berg kan kasta sig i havet, så kan himlakropparna också kommunicera. Konstigare än så är det inte.
Inte för mig i alla fall.
 
Vi har en oerhört intressant tid framför oss. Och nu gäller det att vara inkopplad på rätt våglängd så vi hör det vi måste höra i denna tid 🙏
 
Nu när jag håller på att avsluta mitt inlägg ( året var då 2015) går det att läsa om hur projektiler från Syriens inbördeskrig "råkar landa" i Israel - och Israel svarar tillbaka för att försvara sina gränser...
Det händer NU!
Och detta skrevs 27 september 2015 - den sista blodsmånen!!!
 
⚡️ ☄️⚡️
Jag ska låta under synas uppe på himlen 
och tecken nere på jorden, blod, eld och rök.
Solen skall vända sig i mörker och månen i blod,
innan Herrens dag kommer, den stora och härliga.
Och det skall ske att var och en 
som åkallar Herrens namn skall bli frälst.
Apg. 2: 19-21
⚡️☄️⚡️
Och vad hände???
MASSOR!!!
 
Efter detta FN-toppmöte där bl.a. Bon Ki-moons uttalande om en "historisk vändpunkt för vår värld" och Barak Obamas uttalande "Detta är det största och viktigaste steget vi tagit", har Agenda 2030 sjösatts. Där talade man bl.a. om att göra mänskligheten mottaglig för olika former av inskränkningar, för "mänsklig frihet är inte bra..."
 
IS drog fram. Flyktingar började strömma in över Europas gränser. Kristna började avrättas...
Och detta är bara från en av de horisonter som förändrats radikalt de sista tre åren!
 
I den Trilaterala kommissionen , en privat organisation som ser ut att verka för en global centralregering som en vidareutveckling av FN, säger en av dess initiativtagare, David Rockefeller:
- "Rätta sortens kris behövs för att nya världsordningen ska accepteras".
 
Nu börjar vi närma oss kärnan: Bilderberggruppen!!!
 
I inlägg som kommer framöver tänker jag ta upp lite fakta kring detta, och NU inser man att det finns andra intressen och en hjärna bakom mycket av det som sker. Det som vi vaggats in i under ett antal år av globalisering, har faktiskt en agenda bakom sig som Bibeln avslöjar klart och tydligt.
Där finns bl.a. globaliseringen kontra nationalismen!
 Kanske är det så att Gud varnar och vill göra oss uppmärksamma när han talar till oss genom himlakropparna i sitt "signalsystem":
 
👀
 
Var nyktra och vaksamma.
Er fiende djävulen går omkring som ett rytande lejon 
och söker efter någon att sluka. 
1 Pet 5:8
👀
 
/Eleonora 💞
 
Du är välkommen att följa mig, Eleonora Lahti, via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. Dela länken vidare får du gärna göra... 😊 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-07-27 00:18:42

Amen,och Amen! Kom Herre Jesus,Kom Snart!

Svar: 🙏💞
Eleonora Lahti

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-07-30 09:56:53

Sant rätt o riktigt !! Amen.

Svar: ☺️
Eleonora Lahti

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela