inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Dags att läsa tidningen

Publicerad 2013-03-22 16:24:00 i Allmänt,

 
Har just kommit hem och det är fredaeftermiddag. Skulle bara handla "lite" - och hipps vipps har det blivit 800 kr.
Och så var det brevlådan...
Någon garderade sig på ett av breven och skrev "Företag, Herr, Fru..". Jodå det kom fram.
Men så kunde jag inte bara låta bli att lägga upp en bild på dagens tidningsskörd. Sedan ligger även Buffé , Villaliv och Ljus i öster på vardagsrumsbordet för att läsas. Vi översvämmas verkligen av information från alla håll. 
Mitt i allt detta kan jag inte låtabli att reflektera och fascineras  över hur mycket uppmärksamhet dagsländor får, inte för att det är oväsentligt men ändå. 
Varje morgon börjar jag dagen med att läsa i en bok där de älsta delarna är ca 5000 år. Vilken rikedom och skatt! Kan inte nog uppskatta den hjälp och inspiration den ger. 
Love it!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela