inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

När ovädret är på väg - vad gör man då?

Publicerad 2015-01-31 19:10:00 i Allmänt, Israel - ett hem, Morgon och kväll med min Bibel,

Idag har det snöat, snöat, snöat...❄️❄️
Kanske inte lika dramatiskt mycket som hos mina släktingar i Luleå, där det kom en halvmeter på en dag. Visst förbereder vi oss på olika sätt, men ändå är vi nästan alltid överraskade när snön vräker ner.
För drygt 20 år sedan kom första snön på min födelsedag, 4:e oktober. Helt galet tidigt, men det har fått mig att se till att snöskyfflar och sopar finns tillgängliga - för plötsligt händer det!😖
Traktorn kör förbi på vår lilla väg ute på landet, och plogbilarna på de större vägarna. Grannen drar igång sin snöslunga och vi skottar för hand. Allt för att våra vägar ska vara framkomliga.
Bilen är förberedd med vinterdäck, och förhoppningsvis också med isskrapa och sop. Vi har vinterkläder och väl isolerade hus. Och har man grävt ner vattenledningen för grunt i marken - ja då kanske vattnet fryser. Men sådant kan fixas med elledningar i rören. Vi vet hur vi hanterar vintern.
Så här är det för oss i norden...
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
Annat var det när vi bodde i Israel och det snöade. Inga bilar kunde vara ute och köra. Inga vägar blev plogade, och bilar utan vinterdäck är livsfarligt att köra med, i det kuperade landskapet. Skolor och butiker stängdes några dagar, och vi satt hemma och eldade i vår kamin, som vi var glada över att den fanns i huset. 
🔥❄️🔥🙏🔥❄️🔥
Riktiga vinterkläder var inget som prioriterades, men många barn hade plastpåsar på sina vantar så de skulle kunna leka i snön utan att bli alltför blöta. Här är våra tre söner ute och de har gjort en liten snögubbe på gatan.
⛄️❄️⛄️❄️⛄️
Här är vårt olivträd i vinterskrud.
 
Eftersom Jerusalem ligger så högt upp, så kommer det snö någon gång då och då - även om det ibland går år emellan.
Men Sverige... Ja, vi får allt räkna med att det blir en vinter - varje år....❄️😅❄️
 
På sommaren jagar vi solen på våra väderleksrapporter, och på vintern är det snöoväder som vi vill ha förhandsinformation om, så vi kan förbereda oss och planera att åka till stranden, eller vara hemma och skotta snö på vintern...
 
Men väderleksrapporterna ett par dagar i förväg hjälper inte så mycket, om vi inte långt tidigare fixat våra hus, bilar och kläder...
 
 🏠🚗🚙👞👢👖🏠
Den som hör min undervisning och handlar efter den är klok.
Han liknar en man som bygger sitt hus på berggrunden.
Även om det blir skyfall och översvämning,
och stormarna blåser med våldsam kraft mot huset, 
så rasar det inte, för det är byggt på fast mark.
Men den som hör min undervisning
och inte handlar efter den är en dåre.
Han liknar en man som bygger sitt hus direkt på sanden.
När sedan regnet kommer och det blir översvämning,
och stormvindarna blåser mot huset, 
så faller det ihop med ett brak.
Matt. 7:24-27
🏠🏢🏣🏥🏦🏪💒
 
Vi har alla ett ansvar om se till hur vi förvaltar och bygger i våra liv. Vi kan inte skylla ifrån oss på andra eller våra omständigheter, utan vi måste se vad vi har för byggmaterial i våra händer. Vi kan alla se upptagna ut i våra projekt, program och verksamheter -  men kommer det att hålla provet? 
 
 💎💍🌾🍂💎
Någon annan grund kan ingen lägga än den som är lagd,
Jesus Kristus.
Om någon bygger på den grunden
med guld silver och dyrbara stenar,
eller med trä, hö och halm,
så ska det visa sig vad var och en har byggt.
Den dagen kommer det att visa det,
eftersom det uppenbaras i eld,
och hur vars och ens verk är skall elden pröva.
1 Kor 3:11-13
 🔥🙏🔥
 
Ibland lurar vi oss själva och inser inte vad vi håller på med. Kanske vi behöver göra varandra uppmärksamma på ett och annat - och att vi lyssnar in varandra?
Förutsättningarna att kunna hantera väder och vind är inte detsamma för alla. 
Fysiskt och andligt.
 
Vi kan vara förberedda, utrustade inför en annalkande storm. Vi har varit med förut men kanske i mindre skala. Trots allt vet vi vad som krävs för att ta oss igenom ett oväder som är på väg. Kanske vi gör en del förändringar i vår planering och i vårt schema. Vi vet det tar tid och kräver ett och annat av oss....😓
 
Eller så kom det som en överraskning. Man är inte van och har aldrig tidigare ställts inför utmaningen - och saknar beredskap... Vad gör man då..????😥
 "Stanna hemma" och vänta tills stormen lugnar ner sig - innan du ger dig ut på vägarna igen.... Sätt dig vid kaminen med de dina. Ta fram "plastpåsar" och hitta på något roligt - du kan ändå inte "ut och köra med sommardäck i ett starkt kuperat landskap. "
Det finns ett underbart liv före och ibland lite annorlunda - efter...
När ovädret är över tittar vi ut på ett underbart vackert snölandskap. Vi njuter av renheten, tystnaden och ser hur snökristallerna gnistrar i solen.
- Kanske var det värt allt besvär i alla fall....?
❄️💎❄️
Från olika städer i Israel kom busslaster till vår kulle, Mevazeret Zion i Jerusalem, för att få titta på snön. Några fyllde bilens bagagelucka med snö och åkte hem till Tel Aviv för att visa vänner och grannar.
 
Ja, du förstår....✨
Det är mycket underbart som kan komma ur förskräckliga väderleksrapporter och när allt oväder är över. Människor kommer för att få del av något man längtar efter, och så tar man med sig detta vidare för att andra ska få uppleva det man varit med om. 
 
Men just nu ligger åter igen ett andligt oväder redo att bryta ut....
 
 🌑🌍⚡️☔️⚡️❄️🌏🌑
Den som menar sig stå, må se till att han inte faller...
1Kor 10:12
 🙏
 
Håll i hatten! 👒 🎩
 
/Eleonora💞
 
Du är välkommen att följa mig via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. 

Jag har fått för många poäng, fröken...

Publicerad 2015-01-28 00:05:00 i Lärarjobbet, Morgon och kväll med min Bibel,

Dagar...
 
Födelsedag, förintelsens minnesdag, provdag, utvecklingssamtaldag - och dagen vi gör samma sak som dagen innan...
📅📆📅📆📅
Om och om - igen. För det är nödvändigt och vi får inte börja fuska. Då tappar vi lätt kursen, och det vi drömmer om är ett minne blott.
Vanliga dagar med vanliga sysslor som skapar ordningar, strukturer, karaktär, livsstil - om vi tillåter det. Eller så kan vi ta dagen som den kommer, för att kanske sedan undra vad det blev av det hela...😖😤
Men idag har det varit min älskade makes födelsedag! ❤️
Av mig fick han ett fång med rosor - men det har han nog aldrig tidigare fått av mig. Men första gången ska det väl ändå kunna bli någon gång. Och jag älskar blommor....😍
Ops!😜
 
Nu i kväll har hela familjen varit hemma hos oss på middag - och vårt barnbarn Hilma!!💞
Här är en bild från ett annat tillfälle, men ni måste ju få se hur fin hon är i sin klännig från farmor (=JAG).😉
Första gången i matstolen idag, fyra månader gammal. Den stora underhållningen för henne var ett prassligt och blankt omslagspapper från en av Curt presenter. Då är man nöjd.👼
Jaha... vad har hänt mera då - en dag som denna? Matteprov med mina elever på högstadiet samt utvecklingssamtal med ett antal elever.
 
Jag pratar med en elev, om att hennes styrka kan bli hennes svaghet samt vise versa, och hur lätt det är att dras med av omgivningen, eller rycka med andra felaktigt. Vi samtalar om att utveckla förmågor och focusera. Och allt handlar om att hitta vägar vidare i livet, för att formas och förberedas på bästa sätt inför vuxenlivet. 
Vardagen rullar på och nu har jag en bunt med prov här hemma som ska rättas.😕
 
Under årens lopp har det blivit många prov. Ibland har jag summerat poängen fel och då får jag höra det av eleverna.
- "Fröken, jag ska ha ett poäng till...."😃
Jo, mycket riktigt, ett poäng till....
 
MEN:
Jag har bara varit med om det motsatta, vad jag kan minnas,  två gånger i min 34-åriga yrkeskarriär som högstadielärare.
-"Fröken, jag har fått för många poäng..." 😰
 
Ena tillfället var för ca. 6 år sedan. En flicka kom till mig med sitt prov och förklarade att jag hade gett henne för många poäng. Och så var det...
Det var bara att sänka hennes beryg från MVG till VG.😱
Nu i höst hände något liknande för en av pojkarna i min klass...
 
När jag ser hur lätt det är att summera ihop poängen fel i hastigheten, antar jag att det nog är betydligt flera än dessa två som fått för många poäng under årens lopp - men som inte uppmärksammat mig på detta.
 
Här kommer man i ett dilemma. Ska man berätta det, eller behålla sina extra oförtjänta poäng? Viktiga beslut att fatta för ens trovärdighet.
-"Men om ingen ser så naggas ju inte trovärdigheten..?"😳

För mig handlar det inte om att jag skulle bli upptäckt eller inte. Det har långt djupare betydelse.
Vi lever inte våra liv för oss själva utan våra liv lever vi inför Gud - som ser allt!
Beroende på var vi står i vårt samvete kan samma uttryck få olika betydelse:
- Gud ser dig! 😰😱😖😦
- Gud ser dig! 😊😍😅😇
 
Vad som finns i våra hjärtan kan bli testat och prövat. Det fick Job erfara. Frågan är om vi håller provet när frestelser och utmaningar kommer. Är inte sanning och rätt fast rotat i oss genom daglig träning i att göra rätt i det lilla, kan priset för slarv stå oss dyrt en dag. 
Några poäng för mycket på provet eller "slarv" att se över pengar som kom in på kontot - som inte ska vara där - kan stå oss dyrt....
 
😇 👴😇
"Har du lagt märke till min tjänare Job?" frågade Herren.
"Det finns ingen annan som han på hela jorden,
en god och ärlig man som fruktar Gud
och inte vill ha med det onda att göra."
Job 1:8
🙏 
 
Genom att inte tumma på sanningen i våra enkla vardagsbestyr, kommer vi att kunna klara av frestelsen bättre, när stora utmaningar kommer.
 
 👌👌👌
"Bra" sa hans herre. "Du är en god och pålitlig tjänare.
Du har troget förvaltat den lilla summa du fick.
Därför ska du få ansvar för mycket mer.
Kom in och dela glädjen med mig!"
Matt 25:21
 👌
 
Jag tror att vi också kan säga, att om du är noggran med sanningen i det lilla, kommer du att klara de stor utmaningarna längre fram. 
Vi vet aldrig när vi blir testade och prövade för att vi "har fått för många poäng eller kronor för mycket..."
 
Vad vi gjorde i går, i dag och i morgon förbereder oss för framtidens prövningar, tester och utmaningar.
Hur se du på saken? 
 
/Eleonora💞
 
Du är välkommen att följa mig via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. 

Underhållnings-kolhydrater

Publicerad 2015-01-20 22:46:00 i B3, Morgon och kväll med min Bibel,

Så otroligt trött jag blev ikväll...😵
Somnade en liten stund vid åttatiden efter popcorn...
ZZZzzzzz.....
Och jag minns gymnasietiden när jag varje gång somnade på sängen, då jag försökte läsa på historialäxan...😴
ZZZZzzzz.....
Efter dagens skolmat som var potatisbullar, och sedan en bit kladdkaka här hemma och diverse annat, känner kroppen att det blev många kolhydrater idag - och man mår inget vidare. Tänk att man aldrig lär sig!!!😝
 
Vintern blir ju lätt en tid när vi här uppe i norden "går i ide". Vi tänder våra ljus och drar på oss våra mysbyxor och tänker - en annan dag....
Och visst blir det snart en annan dag. Man märker ju faktiskt att det är ljusare lite längre nu på dagarna - och snart är det badkläder som gäller.😆
Och allt rullar på som vanligt år efter år - tror vi, hoppas vi eller avskyr vi...😊😅😤
 
Antingen försöker vi anpassa oss ännu bättre till omgivningen och allt runt omkring oss. Eller så tänker vi att NU ska det bli något annat av här i livet - och vi sträcker oss framåt, vidare, påväg uppåt...
 
Det ena förhållnigssättet skapar en slätstruken och grå likformighet, som passar prefekt in i samhällsmönstret. Det andra - om vi vill höja oss över standarden - får "etablissemanget" på ett eller annat sätt oss att bli förföljda, förlöjligade eller utfrysta. 
-"Tro inte att du är något. Vem har sagt att du kan? Sånt här har du aldrig gjort tidigare, varför ska du få för dig att göra detta nu...? Det här kan leda till överandlighet..."
Och modet vill falna...😧
 
Den här tidsålderns anda vill hela tiden hålla oss tillbaka ifrån att växa och leva i den potential Gud har för oss. Det är så lätt att vi slår oss till ro, för vi har fått för många "underhållnings-kolhydrater" som gör oss trötta sega och slöa - och vill sova...
Eller så är det många röster med olika åsikter som talar och håller oss tillbaka.
 
 🙏🔥🙏
Slappna inte i er iver, håll er brinnande i anden.
Tjäna Herren. 
Gläd er i hoppet, var uthålliga i lidandet och ihärdiga i bönen.
Rom. 12:11
🙏
 
Men hela tiden känner vi maningen inom oss:
- Gå på, ge inte upp.‼️
Du ska inte längre vara ett eko - utan en RÖST‼️
Sätta en standard och leva en livsstil som är över tidsandans normer.
 
⏳💤⌛️
Det ska ni göra, väl medvetna om tiden,
att stunden redan är inne för er att vakna upp ur sömnen...
Natten går mot sitt slut och dagen är nära.
Låt oss lägga bort mörkrets gärningar och klä oss i ljusets vapenrustning.
Låt oss leva värdigt, det hör dagen till, inte i utsvävningar och fylleri,
inte i otukt och lösaktighet, inte i strid och avund.
Nej, ikläd er Herren Jesus Kristus
och ha inte sådan omsorg om kroppen att begären väcks till liv.
Rom. 13:11-14
 
En annan översättning säger: "Se till att era liv tål dagsljuset! Delta inte i vilda fester, drick er inte fulla, lev inte i sexuell lössläppthet och omoral, strid inte med andra människor och var inte avundsjuka...."
 
Vi kan tala och vara en röst i tiden - och inte ett eko av världsandan....
 
/Eleonora💞
 
Du är välkommen att följa mig via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. 
 

Ibland ska du absolut inte rådfråga någon annan - Vaka över din frihet!

Publicerad 2015-01-13 22:35:00 i B4, Morgon och kväll med min Bibel, Podcast / Sveriges Kristna Radio,

Tänk att man alltid måste vaka över den frihet Gud vill att vi ska vandra i! Det är som en färskvara som ständigt måsta få till sig nytt friskt syre. 
💦💧💦
Östersjön har sista tiden fått nytt syrerikt vatten från Nordsjön, och det är lika mycket som två gånger Vätterns vattenmängd. Blåsten har bl.a. gjort detta, och nu hoppas man på att den syrefattiga Östersjöbotten ska börja återhämta sig. Eftersom vattnet från Nordsjön är saltrikare och tyngre kommer det att lägga sig i botten på havet.
 
Vi behöver också att det blåser in syrerikt andligt vatten i våra liv, för en utarmning av våra andliga flöden kan ställa till det på så många olika områden i livet. 
Här om dagen när jag var ute på min morgonpromenad lyssnade jag på galaterbrevet i lurarna, där Paulus förklarar vad friheten i Kristus innebär. Frihet från lag och synd - och frihet att tjäna Gud!
✨ 📖✨
Den rättfärdige skall leva av tro.
Gal. 3:11
Hab. 2:4
 ✨
Motsatsen till detta är att förlita sig på sin egen förmåga och inte på Gud. En själ som är uppblåst. 
Eller så faller man i det andra diket och fastnar i sina egna bristfälltiga försök och analyser.
"Vad ska jag göra och hur ska allt bli?" Och tron är långt borta...😧
 
När jag kom till vers 16 i första kapitlet, blev jag påmind om tiden för 31 år sedan....
 
 🙏
Han som utvalde mig redan i moderlivet,
och som kallade mig genom sin nåd
beslöt att uppenbara sin Son i mig
för att jag skulle predika evangelium om honom bland hedningarna.
Jag brydde mig då inte om att genast fråga människor till råds.
Gal 1: 15-16
 🎯
 
Ibland kommer vi in i situationer där vi inte kan söka råd från andra. Men så lätt det är att prata, undra, be om råd o.s.v. Vi måste förstå, att ibland är situationen sådan att andra människor ser inte, förstår inte och de har andra referensramar och farhågor. Felaktiga förväntningar och åsikter som lever sitt eget liv....
 
Det handlar om att DU måste fatta egna beslut!😱
 
Nyåret 1983/1984 visste jag att något nytt skulle komma och förändra allt. Jag bara VISSTE DETTA, men hade ingen aning om vad...😵
Efter en tid frågade en vän till mig, om jag inte skulle gå på Livets Ords bibelskola.
Jag klev upp 15 minuter tidigare varje dag för att läsa bibeln och be, och något började hända med mig. Det som var så kärt och dyrbart för mig började nu få annan prioritet. 
Jag sa upp min underbart trevliga lägenhet i Jönköping med utsikt över Vättern, och efter några veckor därefter var jag mogen  att säga upp min lärartjänst.
 
Jag hade hört varningen inom mig som gjorde det möjligt att börja bibelskolan: 
"Rådfråga inte någon!" ‼️‼️
 
Detta är inte ett råd bara hur som helst. Sonen, Jesus, måste bli uppenbarad i dig! Och detta är andligt...
 
Som det var då,
att han som var född efter naturens ordning
förföljde den som var född i kraft av anden,
så är det också nu.
Gal 4:29
 
Ständigt möter vi utmaningar. Om det inte är en parkeringsböter, som vi blir upprörd och ledsen över, kanske det är en jobbig förkylning som plågar. 
Själen får sig en törn och kroppen kan lida.
 
- Men vår ande??
 
Ibland stöter vi på något som visserligen kan påverka vår själs känslor och kroppens välbefinnande - men som är något helt annat!
 
Det finns en andlig verklighet.
En god.
En ond.
Alltid i konflikt!
- Och vi hamnar i dess korsdrag emellanåt.
- Och vi reagerar - men hur?
 📖
Guds ord är levande och verksamt.
Det är skarpare än något tveeggat svärd och tränger igenom,
så att det skiljer själ och ande, led och märg,
och det är en domare över hjärtats uppsåt och tankar.
Heb. 4:12
 📖
 
Felaktiga föreställningar och bristfällig kunskap gör att vi, utan Guds ord, inte vet vad vi håller på med....
 
Jag är helt övertygad om att flera av er som läser detta, har något du upplever talar till dig -  som du ska handla på. Att prata med andra och rådfråga dem kan ibland bara ställa till det.😉
Du lever i din andliga verklighet med förutsättningar Gud har satt upp för dig personligen. 
Den rättfärdige ska leva av tro
- och vi hämtar själva friskt syrerikt vatten från källan...
 
/Eleonora💞
 
Du är välkommen att följa mig via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. 
 
Du får gärna skicka en hälsning eller kommentar. Alltid så roligt!
 
 
 
 

Nästa år vid denna tid!

Publicerad 2015-01-07 00:41:00 i Morgon och kväll med min Bibel, Podcast / Sveriges Kristna Radio,

Så har vi fått ett nytt år! ✨💥💫✨
Själv avslutade jag året i lilla orten Gnarp i Hälsningland, tillsammans med Nordanstigs Kristna Center. Så intressant att se en mindre församling våga ta olika nya initiativ. Acts ungdomsläger som de har på sommaren, olika samlingar vid Hassela-korset, Mobilize Sweden, uppskattade Julshower med julbord och så en nyårskonferens!
 
Sedan nyårsafton 1984 har firandet för mig och Curt varit på Livets Ord, så visst var det annorlunda på många sätt.
2014 kommer att gå till historien också, som jag skrev om i mitt förra inlägg. Och detta år, 2015, kommer helt klart att också bidra med ett och annat. Till och med Carl Bilt "siar" om detta...
 🙈🙉🙊
Så har vi våra personliga mål och drömmar...
Nyårslöften.., nja det har jag nog inte gjort några i år, men jag antar att några av er redan har gjort detta - och kanske redan brutit en del...😜
 
Så här ser de fem vanligaste nyårslöftena ut bland oss svenskar:
  • Äta hälsosammare
  • Träna mera
  • Stressa mindre
  • Läsa flera böcker
  • Få ordning på ekonomin
....och 1/5 håller sitt löfte. Några av dessa vore nog inte helt fel att ta tag i...😉
Allt detta handlar om att det ska bli bättre. Vi vill förändring, men orkar vi? Är vi beredda att betala priset?
  • Bättre hälsa och kondition
  • Lära oss nya saker
  • Ha kontroll på läget
Vi vet att det inte är lätt. Krångliga människor finns med på vägen, oförutsedda händelser dyker upp, och felaktiga prioriteringar gör att vi kommer på efterkälken - och det är kört!
Tror vi - och väntar på nästa nyår...😱😰😖
 
Vi inser inte att det är precis där vi växer och utvecklas. Hur vi hanterar alla dessa röriga, hemska, galna, trista, frustrerade situationer - ÄR DET SOM BESTÄMMER RESULTATET!
Blir det en klagomur eller en mur du får klättra upp på - för att skåda större vyer?
 
Jodå... människor runt oss kan vara grymma som jordbävningar, ödelägga liv som sjukdomsbaciller kan göra, eller så är det personer som är så påstridiga och envisa som ogräs som plågar oss.
 
Jag har börjat läsa 1:a Mosebok nu i början av året.
Vilka krångliga, bökiga, men också fantastiska människor vi får läsa om och vad de uträttade.
Bra och dåligt.
Syndafallet, Noas Ark, Babels torn, Sodom och Gomorra, Abraham och Sara... 
💂👳👦👶👧👸👵👴👳💂
Bortförklaringar och lögner, högmod och självupphöjelse, våld och orenhet - allt i en röra som bara leder till avfall och död.
En del försökte själva att få Guds tilltal att fungera, genom att använda sig av det näst bästa för att Guds löfte skulle fullbordas. Så trodde Abraham och Sara - och så rörde de till det ännu mera. Men man ser också beslutsamhet att hålla fast vid det man upplevt Gud säga, och fortsätta leva i lydnad till Gud.
 
Abraham var 75 år när Gud talade till honom om det löfte de skulle ingå. När han var 99 år hade situationen bara blivit rörigare. Kaos i familjen och den fysiska förmågan att få barn var borta.
OMÖJLIGT! 😧😭
Men Gud kom och talade:
 ✨🙏✨
Jag kommer tillbaka till dig
nästa år vid denna tid,
och se, då skall din hustru ha en son...
Herren sa till Abraham:
"Varför log Sara och tänkte:
Skulle jag föda barn som är så gammal?
Skulle något vara omöjligt för Herren?
Vid den bestämda tiden nästa år
skall jag komma tillbaka till dig,
och då skall Sara ha en son."
1Mos. 18:10, 13,14
 ✨🙏✨
 
Kanske är din situation något liknande? Av en eller annan orsak fungerar det inte längre. 
Jag är förundrad över hur flera av dessa människor kunde uppfatta Guds tilltal. På något sätt måste de ha gjort sig tillgängliga att lyssna in Guds röst. Emellanåt fick de helt övernaturliga besök också!
 
Vi har fått Guds Ord och den helige Ande till vår hjälp. Jag önskar inför det nya året kunna stanna upp och tydligare lyssna in Guds tilltal. Vi har så mycket av världens brus som vill distrahera oss.
Kan vi ligga på rygg och bara "titta på stjärorna," så där som Abraham gjorde? 
 
 ✨✨☺️✨✨
 
Kanske kommer vi då att få höra:
-"Nästa år vid denna tid..."
 
/Eleonora💞

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera och dela