inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Modlöshet - som ett brev på posten

Publicerad 2017-02-21 23:27:00 i B1, Morgon och kväll med min Bibel, Podcast / Sveriges Kristna Radio,

Här om veckan var jag på ett underbart bönemöte. Men mitt i allt härligt upplevde jag bara hur en ande av modlöshet hade slagit sig ner på stolarna - mitt i det ljuvliga bönebruset. Jag började be emot denna ande av modlöshet, samtidigt som jag såg på alla de församlade. Vem kan det gälla...? 😳
 
Efteråt kom det fram, att två av de mest inspirerande och målmedvetna kvinnorna i samlingen, hade slagits av detta så starkt under veckan! Det var absolut inget som det naturliga ögat kunnat räkna ut.
Ja, vi har en fiende som hela tiden försöker trycka till, förlöjliga, överdriva, och få oss ur balans.
Ett ständigt krig - och vi måste inse det!
Så...hur var din vecka? 😉
 
Efter min fotoperation, där min sena blivit ihopsydd, får jag nu äntligen gå utan gips och "stövel". Men kryckan är ett bra hjälpmedel att luta sig mot.
I söndags tog jag på mig ett par skinnstövlar för första gången efter operationen. Gissa att jag blev överraskad!!! Den ena stöveln var bra mycket vidare än den andra. Musklerna hade börjat förtvina efter allt stillasittande.
Och så väger jag mig på vågen!!! Inte har det minskat där inte. Ett par kilo upp ...............😠😱
 
Lite humor i bedrövelsen kan ibland behövas.😜
 
Det ena förminskas och det andra tillväxer - på samma kropp!! Ojoj...
Och man kan ju faktiskt känna sig lite modlös, även om jag vet att det gäller att köra sjukgymnastens träningsprogram, komma tillbaka till matrutiner, och också börja röra på sig efter allt stillastittande.
 
Låter vi modlöshetens Ande bygga bo hos oss, sitter vi snart oförmögna att ta tag i ett och annat. Det är som en kall, fuktig filt som slängs över en, och man undrar varifrån den kom.
 
🍃🍀🍃
Den Ande som Gud har gett oss 
gör oss inte modlösa,
utan är kraftens, kärlekens 
och självbehärskningens Ande.
2Tim. 1:7
🍀
 
Frågan är:
Vad gör vi i svåra och tuffa tider?
Ligger vi kvar och drar täcket över oss, eller börja skylla på omständigheter runt omkring oss? Eller vågar vi ta till oss vad Guds ord säger, och vända oss i vårt lidande, uppåt till Gud? 
 
Låter vi modlösheten gå inåt, utåt eller uppåt?
 
🍂
Fikonträdet blomstrar inte mer,
och vinstocken ger ingen skörd.
Olivträdets frukt slår fel,
och fälten ger ingen föda.
Fåren rycks bort ur fållorna,
och ingen boskap finns i stallen.
Men jag vill jubla i Herren
och glädja mig i min frälsnings Gud.
Herren, Herren är min starkhet.
Han gör mina fötter som hjortens 
och låter mig gå fram över mina höjder.
Hab. 3: 17-19
🍃
 
Genom att prisa Gud tar vi död på modlösheten. Då får vi del av det som är motsatsen till en ande av modlöshet.
Nu får vi tag på kraften som lyfter oss vidare i livet. Det som gör all skillnad i världen!!
Och kärlek och självbehärskning som hjälper oss att hantera knepiga och jobbiga situationer, när vi egentligen i oss själva skulle ha kastat in handduken för länge sedan. Det som gör att man orkar "en mil extra," eller får en att se förbi omognad, missundsamhet och låta ett och annat rinna av, för det har inte längre någon del i mig.
 
Modlösheten vill få dig att agera inåt och utåt. Gå till attack, och låt den få möta kraften som lyfter dig - UPPÅT!
Det är en ny dag!
 
🎶💓🎶
Mitt hjärta är frimodigt Gud, mitt hjärta är frimodigt,
jag vill sjunga och lovprisa.
Vakna upp min ära, vakna upp psaltare och harpa!
Jag vill väcka morgonrådnaden.
Ps.58: 8-9
💓
 
Ok, så här är det:
Frimodighet föds fram i Guds närvaro. Han finns i ditt böneliv, bibelläsning och lovprisning.
Vi ska hälsa den nya dagen med vår lovsång!
 
/Eleonora 💞
Du är välkommen att följa mig, Eleonora Lahti, via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. Dela länken vidare får du gärna göra... 😊
 

Den stora upptäckten

Publicerad 2017-02-14 13:04:00 i Allmänt, B1, B4, Israel - ett hem, Lärarjobbet, Podcast / Sveriges Kristna Radio, Profetisk tid,

Tänk vad tiderna förändras! Nu sitter man och googlar när man vill ta rätt på något man vill veta. Förut var det lexikon, fråga andra personer, och söka i olika register m.m. som var vägen till kunskap. Det kunde ta dagar att hitta vad man sökte, och många gånger måste man igenom stora textmassor innan man hittat svaret. 
 
För en tid sedan hade jag en högstadieelev som var så upprörd över en fråga jag hade på ett matteprov. Det handlade om förståelsen av prefix. "Inte ska jag väl behöva lära mig detta när det går att googla fram", var hans argument. Ja, då var det bara att visa vad som står i läroplanen just kring detta.☺️
Så har jag en kemilektion där eleverna ska arbeta med instuderingsfrågor, i samband med min genomgång. Och vad gör dom??!! Jo, de börjar sökleta efter svaren! Man orkar inte läsa igenom textavsnitten, utan det enda som gäller är att kunna skriva ner något på pappret.
Om de lärt sig något...? Nja, det är som julgranskulor utan gran. Då blir det ingen julgran utav det hela, och det blir ingen kunskap om man saknar förståelse av sammanhanget.
Vi kan överföra det till många andra områden också i livet. Förståelse av t.ex. att hantera pengar, äta rätt mat och plantera i en trädgård m.m. kräver sin kunskap för att allt ska utvecklas och bli bra och sunt. Om det hamnar utanför sin naturliga kontext och sammanhang kan det bli lite vad som helst. 
Det räcker inte bara med att veta att ett frö ska ner i jorden. Lite mer kunskap krävs. När är bästa tiden och ska det förkultiveras? Hur mycket vatten och sol behövs, och hur ska det tillagas? Mycket kunskap börjar försvinna av det som var självklart att man lärde sig förr i tiden.
Min mamma hade fått för sig att jag skulle lära mig väva och mjölka kor! En sommarkurs i vävning gick jag efter studenten, men mjölkning - nej det var inget som hägrade.😬
 
Det är mycket som händer när kunskap går i exil. Det lämnar sitt sammanhang och tappar sitt språk, och sin sociala och kulturella samhörighet och förankring.
Och här finns det mycket att fundera över....
 
Israels folk går i exil och tas ut ur sitt land i nästan 2000 år, och Guds Ord vandrar också ut i landsflykt. En kunskap som mer och mer tappar sitt ursprung i de hebreiska skrifterna. Det känns som om Ordet behöver få asyl, behöver skyddas från att utsättas för förfalskning och bli ogiltigförklarat.
 
Vi säger ofta "Gud vill göra något nytt". Men mer och mer ser jag att "Gud vill göra något gammalt".
Låter det konstigt? 😳
 
Efter att ha bott några år i Israel insåg jag att min förståelse av ett och annat har varit väldig enkelspårigt och fyllt av frikyrkotradition. Men jag kan inte annat än att säga, att det också var och är värdefullt! 💓
Men ändå, det är något mera som vill till....
 
Jag läste häromdagen en fyra siders artikel i tidningen Dagen, om en väckelse som är på framfart i Israel. Judar som börjar finna sin Messias, Jeshua.
En upptäckt bland det judiska folket - samtidigt som något också börjar hända bland de kristna i världen. 
I min värld är detta "Den stora upptäckten."
 
🇮🇱💙🇮🇱
"Han skall vända fädernas hjärtan till barnen,
och barnens hjärtan till deras fäder...."
Malaki 4:6,
💙
 
 
Detta är den sista versen i Gamla testamentet innan nästa nya fas tar vid. Det Nya testamentet...
 
Jag tror att den tid som ligger framför, är en tid när det "gamla" kommer att bli det "nya". En tid när vi ser värdet i de hebreiska skrifterna (Gamla testamentet), och hur de apostoliska skrifterna (Nya testamentet) återförs till sitt sammanhang,  som Jesus och apostlarna utgick ifrån i sin undervisning. Bibeln är skriven i ett hebreiskt perspektiv och kontext, och det är lite annorlunda än vår västerländska infallsvinkel, med ett nytt och ett gammalt testamente. Precis som om de inte längre har något med varandra att göra! 😳😬
En gång i tiden, på 200-300-talet, började kristna distansera sig från sin hebreiska rot, av politiska, finansiella och kulturella skäl - och det blev något "gammalt" som byttes bort mot något nytt, i stora drag. 
Vi lever i en kultur som vill slarva sig igenom texter. Vi sökletar efter snabba svar som borde väl fungera...😮
Och vi saknar ett och annat att hänga upp det på.
 
- Nja, men nu ska vi väl inte tillbaka till lagar och paragrafer, kanske du säger....
 
Allt är Guds Ord, hur vi än vänder och vrider på det hela. Det finns vägar att förstå, kanske inte allt, men bra mycket mera än det vi i dag känner till är värt att upptäcka, så att vi inte begränsar Ordet.
 
 💙
Ni är uppbyggda på apostlarnas
och profeternas grund,
där hörnstenen är Kristus Jesus själv.
Ef. 2:20
 💙
 
Varje generation har sin del att återerövra, av det som med tiden glömts bort eller tappats bort på vägen.
Kung Josia var en sådan som återerövrade och återtog något till sin generation. Som 16 åring började han söka Gud, och när han var 20 år började han rensa upp bland landets avgudar. Sex år senare händer något märkligt i templet. Översteprästen hittar lagboken - i Herrens hus! (Troligtvis 5 Mosebok, eller åtmistone 3 Mos.26 eller 5 Mos28). Den stora upptäckten - i den generationen.
Hur kan man ha tappat bort det viktigaste, och det i Herrens hus?!!!
 
 💙
Eftersom ditt hjärta blev mjukt
och du ödmjukade dig inför Herren
när du hörde vad jag talat mot denna plats
och mot dem som bor här,
nämligen att de ska bli ett föremål
för häpnad och förbannelse,
och eftersom du rev sönder
dina kläder och grät inför mig,
därför har jag också hört dig,
säger Herren.
2 Kung. 22:19
💙 
 
Mitt i allt detta är det intressant och värdefullt att se och förstå, att befrielsen för Israels barn i Egypten, med tecken och under, var en handling utifrån Guds omsorg för sitt folk. 
Israel blev ju räddade innan de fick lagen!
Under apostlarnas dagar ansåg man att versen innan, det vi ser som budord, var det första "budet":
 
 💙
Jag är Herren, din Gud,
som har fört dig ut ur Egyptens land,
ur träldomshuset.
Du skall inga andra Gudar...
2Mos. 20:2-3
 💙
 
Frälsning och relation med Gud kommer först - även i Gamla testamentet, de hebreiska skrifterna.
Här handlar det om Guds nåd och kärlek - också!
 
"Vi är ofta alltför judiska för de kristna , och alltför kristna för judarna," var ett citat i tidningen Dagens artikel, från en messiansk judisk ledare. I vår tid ser det ut att vara något som går åt båda hållen. Jag tror att det är ett verk som Gud gör i vår tid som är "Den verkligt stora upptäckten".
Fädernas hjärtan vänds till barnen och barnens hjärtan till fäderna...
 
/Eleonora 💞

Du är välkommen att följa mig, Eleonora Lahti, via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. Dela länken vidare får du gärna göra... 😊 
 

När det pratas bakom ryggen...

Publicerad 2017-02-09 18:06:00 i B1, Glimtar - mitt i livet, Morgon och kväll med min Bibel, Podcast / Sveriges Kristna Radio,

Så har jag haft foten i paket i fyra veckor, och två veckor har jag kvar. Det här med leder och senor är verkligen ett intressant kapitel för sig.😝
För 2,5 år sedan fick jag väldigt ont på utsidan av foten och vaden, upp mot knä. Sjukgymnast i ett halvår gjorde ingen förbättring, men jag fick en "extra fotknöl" efter en tid. Jag borde nog göra något åt det tyckte läkaren, men först skulle jag operera min hand.
Först vid operationen här om veckan, ser man problemet i foten. Det är en sena som försökt läka sig själv efter att ha fått bristningar både på längen och tvären. Och det blev inte två veckors sjukskrivning som man trott, utan minst sex veckor....
Och så i våras opererade jag handen. En annan "renovering".😜
En led/benbit i tumbasen togs bort och ersattes av en sena man hämtat från underarmen. En lyckad operation, men fruktansvärt jobbiga veckor efteråt. För att allt skulle bli bra framöver, så var träning viktigt flera gånger om dagen.
 
Och jag kan inte låta bli att leta rätt på de bibelställen det står om leder och senor. Det är viktiga saker för att allt ska fungera. 😅😜
 
Domarboken berättar om hur man band Simson med senor för att försöka få honom att avslöja hemligheten med sin styrka. Men hans övernaturliga styrka övervann deras list gång på gång, tills "orden" övervann honom.
Människans ord.
Senor som ger fångenskap.
 
💋💬💬💬
När Delila dag efter dag ansatte honom
och plågade honom med sina ord, 
blev han så otålig att han kunde dö.
Och han öppnade hela sitt hjärta för henne
och sa: "....."
Dom. 16: 16-17
💭
 
Så har vi Hesekiel som ser en syn långt i framtiden. 
 
💬💀💬
Då sa han till mig:
"Profetera över dessa ben och säg till dem:
Ni förtorkade ben hör Herrens ord:
Så säger Herren, Herren till dessa ben:
Se, jag skall låta ande komma in i er,
så att ni får liv. 
Jag skall fästa senor vid er och
låta kött växa ut på er
och övertäcka er med hud
och ge er ande så att ni får liv.
Och ni skall inse att jag är Herren."
Hes. 37: 4-6
🔯

I detta stycke är det Herren själv som ber profeten att tala ut Hans Ord, om en andlig förnyelse, men kan även ses som det mirakel Israel fick uppleva efter förintelslägren.
Guds ord och tilltal.
Senor som bygger upp och sammanför.

🙏
Från honom får hela kroppen den tillväxt som Gud ger,
stödd och sammanhållen som den är
av sina leder och sina senor.
Kol 2:19
🙏 
 
Med våra egna ord, fyllda av själviskhet, bitterhet eller oförlåtelse, kan vi precis som Delila göra så att senor som binder leder till fångenskap, och Guds kraft och planer blir tillbakahållna. Vi sätter varandra i fångenskap och problematiken är uppenbar.
Men det finns Guds Ord vi kan få tala ut som ger liv, tillväxt och sammanhållning. Och är ett svärd som skiljer det själiska från det andliga, led och märg... (Hebr. 4: 12)
 
Och jag undrar vad som talas lite varstans i buskarna och stugorna.
En del personer och sammanhang har problem, medans andra blomstrar och har liv.
 
⛪️
Från honom får hela kroppen sin tillväxt.
Så byggs kroppen upp i kärlek, 
och den fogas samman och hålls ihop
genom det stöd som var led ge, 
allt efter den kraft som är utmätt åt varje särskild del.
I Herren VARNAR jag er därför: .... 
 Lägg därför bort lögnen och tala sanning med varandra, 
vi är ju varandras lemmar.
Oanständigt tal, bitterhet, häftighet...
Var goda och barmhärtiga och förlåt varandra...
Ef. 4:16, 17, 25, 29-32
 ⛪️
 
Jag har lyssnat på en fantastiskt bra predikan av RT Kendall. Jag ser och hör något som är en viktig och nödvändig länk för att se en blomstrande tillväxt i våra egna liv - och hos andra. 
Fullständig förlåtelse!!
 
Så mycket av allt det som pratas om, skulle vi faktiskt kunna skala bort. Det varken bygger upp eller blir till välsignelse. Det är högt och lågt, sant och falskt, insmickrande och förädiskt. Känslor av att vara missförstådd och överkörd, blir kryddat med självmedlidande. 
Och vi hävdar vår rätt och talar högre och högre...
I 2Kor 2:11 står det att vi kan bli överlistade av Satan om vi lever i oförlåtelse. Genom att förlösa andra blir vi själva fria. Våra ord kan fria istället för att binda.
 
Men så talar en röst där inne: "Jag vill INTE!!!" Allt är negativt och dina leenden är borta...
Då är det dags att ta kommando över detta - och det finns vägar och hemligheter som leder till frihet!
 
Här kommer några perfekta checkpunkter att utgå ifrån, punkter som hjälper dig att veta att du har förlåtit totalt:
 
1. Du talar inte om för andra människor vad de gjort mot dig.
   "Nobody knows the touble I have seen, nobody knows but Jesus..."🎶
2. Du låter dem inte vara rädda för dig, eller känna sig skyldiga, när ni möts.
    Kärlek kastar ut fruktan.
3. Beskydda deras ansikte. Låt dom inte "tappa ansiktet". 
4. Beskydda dem från deras mörkaste, tragiska hemligheter.
5. Fortsätt göra det resten av livet. Fullständig förlåtelse är en livslång process. Som att ta en nödvändig medicin.
5. Välsigna dem!
 
Dessa punkter handlar om och relaterar till Josef och hans bröder. Josef blev kastad i brunnen av dem, men Gud hade ändå sin plan under kontroll. Josefs far Jakob och Farao, fick aldrig veta av Josef vad som egentligen hänt, och i mötet med sina bröder fick de se hans kärlek. Han beskyddade dem när han sa "Kom nära mig" och "Gud sände mig till Egypten". Han såg en större plan mitt i eländet han gått igenom. 
En man med integritet som formats för en stor uppgift. Det händer inte hur som helst!
‼️ 
Vi kan inte alltid förvänta oss att andra ska komma och be om förlåtelse. Det är en läxa vi var och en måste göra. Men att leva i detta är en nödvändighet om vi vill se Guds hand över våra liv. 
Då kan vi inte prata hur som helst och tycka vad vi vill. Det finns regler och gränser - som är tänkta till vårt beskydd.
 
Mitt i dettta är det ändå viktigt att inse, att många gånger kan ett och annat ändå inte fortsätta "som om inget hade hänt," fast vi har förlåtit. Saker och ting får konsekvenser för framtiden.
En del mera - andra mindre.
Men förlåtelsen är den bärande länken,
eller senan 😉
- inför framtiden....
 
😶
Fäst dig inte vid allt vad människor säger,
så hör du inte att din tjänare förbannar dig.
Ditt hjärta vet ju att du själv
många gånger har förbannat andra.
Predikaren 7:22-23 
👉👈
Alltså... var inte så finkänslig i allt. Var som en gås - låt ett och annat rinna av dig! 😉💦
/Eleonora💞

Du är välkommen att följa mig, Eleonora Lahti, via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. Dela länken vidare får du gärna göra... 😊
 
Här kan du se RT Kendalls predikan:

Vanemänniskor som vaknar till och tar initiativ

Publicerad 2017-02-04 14:34:00 i Allmänt, B1, Glimtar - mitt i livet, Morgon och kväll med min Bibel, Musik, Podcast / Sveriges Kristna Radio,

Vilka vanemänniskor vi är! 😅
 
- Hallå Torbjörn, mitt fönster på datorn ser inte ut som vanligt nu!!!😳
Jag ringer tillbaka till min gode vän, som precis hjälpt mig att fixa så jag kan lägga upp mina radioprogram på nätet (mer om detta längre ner). Han "tog över datorn" genom att fjärrstyra den för att jag framöver själv ska kunna lägga in de program jag gör, men så hände något. Öppningsfönstret var inte riktigt som vanligt  längre hos mig. Min översikt över de olika programmen jag använder i datorn var borta - och hur hittar jag nu tillbaka...???
 
När man saknar kunskap på ett område kan det verkligen bli jobbigt. Vi kan t.ex. sitta och titta på "Lyxfällan" och skratta åt alla dumma beslut människor tar och undra hur dom tänker - egentligen. Men så händer ett och annat i livet och vi kan också röra till det på något område. Ibland har vi inte kunskap och erfarenheter att falla tillbaka på, andra gånder gör vi inte det vi vet vi borde göra! 😨
 
Så är vi framme i februari månad. Nyårslöften har vi nästan glömt bort, eller så skaver de som ett dåligt samvete. 
Jag vet ju vad jag borde göra - men jag gör ju det inte!!!
Vanemänniskan inom oss tuffar på som vanlig och vill inte lyssna och bli påmind. Det går nog bra i alla fall....😏
På mitt skrivbord och även andra ställen i huset, ligger små lappar och tidningsurklipp med olika tankar och ideer. De blir många gånger olika bitar till ett blogginlägg, och så hittade jag häromdagen lite diverse, bl.a. från ett kvinnomöte jag hade i Shanghai.
 
Så ofta vi ser oss om, bakåt i tiden, och uppmärksammar det som vi upplever att vi förlorat, kunnat gjort annorlunda, eller aldrig förstod värdet av - i en annan tid... Och man grämer sig och känner sig värdelös, obildbar eller lat. Men som vi vet bor grämelse i dårars bröst...
Nu handlar det om "Vad har jag kvar?" och "När kan jag komma igen med det jag har?". Vi kan lära av historien och det som ligger bakom, men inse att tiden försvunnit att bli t.ex."Miss Universum"!
Allt förändras, och vi också - i tiden. Då kan vi inte sitta och säga att det blev inget av.
Nej, men att det kan bli något NYTT!!
 
Det handlar om att följa Gud i livets olika säsonger, och inte skylla ifrån sig på vad andra gjort mot oss, eller andra begränsningar som vi kan uppleva. Det finns alltid ett område i livet där Gud vill att du ska blomma - just i din säsong i livet.
 
Många människor ser sig som ett offer för omständigheter och binder upp sig själva. Visst, jag vet, livet är inte alltid lätt, men tillbaka till frågan: Vad har du kvar??
Daniel och hans vänner blev bortförda som fångar till Babylon. Allt var uppgjort och planerat över deras huvuden, vad de skulle göra, och Daniel skulle kunnat se sig som ett offer för dessa omständigheter. Men han hittade ett område han kunde ha inflytande över, och vågade ta den chansen och tillfället. Han bestämde helt enkelt vad de skulle äta under 10 dagar!
 
 🍇🍊🍒🍆
Gör ett försök med dina tjänare i tio dagar
och låt oss få äta grönsaker och dricka vatten.
Efter tio dagar visade de sig vara vackrare att se på
och mer välnärda än alla de unga män
som hade ätit av kungens mat.
Åt dessa fyra unga män gav Gud kunskap
och insikt i alla slags skrift och vishet
och Daniel förstod alla slags syner och drömmar.
Dan. 1: 12,15,17
 ✨💯✨
 
Han tog ett eget initiativ och Gud öppnade en väg i fångenskapen!
Ibland kan små konkreta handlingar hjälpa oss att inte sjunka ner i hopplösheten. 
Tio dagar och något började förändras...
 
Har vi tio dagar då vi kan sätta något i rullning? Man brukar ju säga att det tar tre veckor (lite olika uppgifter kring detta) att ändra på en vana. Det som vi då behöver utmana oss med är uthållighet - och lite annat kanske också. I livet finns ingen avbytarbänk, så det gäller att gå på. Ingen annan spelar åt en, så vi själva står för val ifråga om livets innehåll och karaktär.
 
Jag läste om vilka fyra faktorer som avgör vår motivation och är avgörande för att inte falla tillbaka till gamla mönster.
✔️ Vilken belöning får du?
✔️ Vilken förväntan har du?
✔️ Vilken tid tror du att det tar?
✔️ Och din impulsiva förmåga...
 
 
 💖🌎💖
Herrens ögon överfar hela jorden,
för att han med sin kraft skall hjälpa dem 
som med sina hjärtan ger sig hän åt honom.
2 Krön. 16:9
 🌎
 
Så läser jag på en av mina lappar från kvinnomötet i Shanghai, de ledord dessa kvinnor har:
 
Bold
Beautiful
Influential
and walking close to God!
 
Ja, det låter som sammanfattningen av Daniels liv i fångenskapen i Babylon.
Det kan bli riktigt bra - om vi vågar ta initiativ!
 
Och nu kära vänner har jag tagit ett nytt steg och ett nytt initiativ! Men jag behövde tid och kunskap för att få till det. Nu är jag opererad i min fot och sjukskriven några veckor, så det är bara att sitta på stolen och lära sig något nytt jag länge drömt om att få göra. 👊😜
Det kommer att bli radioprogram av mina blogginlägg i Sveriges Kristna Radio och det börjar på tisdag 7:e februari kl. 9.00 med repris 21.15. Där kommer jag även varje gång att spela en mina låtar från någon av mina skivor.
www.sverigeskristnaradio.se
 
Hur kul är inte detta!!! 
Här ser du var jag jobbar med detta och lite av det som rullar på radion just nu:
 
Men du:
Se dig inte bakåt och undra vad du förlorat, utan se framåt och fråga dig själv vad du har kvar - och se till att komma igång!
 
/Eleonora💞

Du är välkommen att följa mig, Eleonora Lahti, via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. Dela länken vidare får du gärna göra... 😊 
 

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera och dela