inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Att hinna med

Publicerad 2013-04-02 21:37:03 i

Oj vad trött jag är...
Släkt och vänner, mat och fest - men det tar på krafterna. Ibland tror man att man kan hinna hur mycket som hellst. Man planerar timme för timme... Jo då, det hinner jag också med, tänker man.
Just nu är en av barnen inne i en sådan period. Fort, fort ska det gå och mycket ska man hinna med. Som mamma står jag nu och ser på och försöker fånga upp ett och annat som faller mellan stolarna.
 
En sak som vi behöver lära oss, som ska finnas med i planeringen, är tid för ingenting! Tid att stanna upp och reflektera. Vila tankarna och inte prestera någonting alls. Befriande tanke!
 
Då kommer krafterna tillbaka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela