inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Ord av liv

Publicerad 2013-04-17 12:04:00 i Allmänt, Lärarjobbet,

Min lediga dag... eller..
 
Har rättat nationella prov. Jag blir riktigt upprörd emellanåt på rättningsmallarna som följer med. Elever kan uppgifter men får inga poäng. Snäva mallar som ibland är så luddiga att det är svårt att förstå vad som menas.
 
Ja, så har jag läst ett och annat på nätet. Ser värdet mer och mer av att läsa rätt sak i rätt tid. Bli uppmuntrad och upplyft för att rätt influera min omgivning. Familj, vänner och andra vi möter behöver livgivande ord - varje dag. 
 
Guds nåd är ny för varje dag. Härifrån hämtar vi glädje, kraft och tankar som blir ord av liv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela