inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Eleonora Lahtis skiva önskas köpas!

Publicerad 2013-12-02 18:34:00 i Allmänt, Musik,

Ohhh, jag bara gråter av medlidande men samtidigt av tacksamhet....
 
Fick just ett av de viktigaste samtalen på länge av en kvinna jag inte känner. Hon är ett år yngre än mig och helt sängliggande sedan snart tre år tillbaka p.g.a. MS.
 
Jag brukar ibland sjunga på Kanal10:s Cafeprogram och sedan dyka upp i otaliga repriser ;)...
Denna kvinna har blivit så starkt uppmuntrad av mina sånger och länge sökt att få tag på min skiva. Eftersom hon inte lyckats med detta, så annonserade hon idag i tidningen Världen idag.
Ett samtal till henne, från en av mina vänner som har mitt telefonnummer, gjorde att vi fick kontakt och i morgon skickar jag min skiva till henne :))))
Eftersom hon inte kan använda dator fixar jag lite specialservice för henne.
 
Underbart, intressant fenomen! Man annonserar EFTER  skivan!
 
Vi ( jag, Torbjörn Frisk och Laszlo Kincs), har aldrig annonserat skivan men den sprids i tusental :)))) Jag har den inspelad på svenska och engelska och nu har vi även engagerat sångare på andra språk så den finns också att tillgå på luganda, ungerska och hebreiska.
 
Om du också vill ha ett exemplar får du gå in på denna webbsida  så får du den gratis hemsickad till dig från Hong Kong:
http://deomusicgroup.com/home/cd/        Klicka på länken!
 
Nu ikväll ska jag till min hemgrupp. Jag tänker ta med mig skivan och vi ska be att sångerna får ge uppmuntran från himmlen mitt i den situation hon är i just nu.
Texterna är rena bibelord.
Du kan också hitta ett litet klipp på YouTube från min svenska releace:
http://www.youtube.com/watch?v=RXeFJTVaoyo       Klicka på länken!
 
Jag vill upphöja dig med musik och berätta om alla dina löften, du Israels helige. Jag vill ropa och jubla av glädje, för du har räddat mig. Dag för dag vill jag berätta för andra om din rättfärdighet och godhet.
Ps. 71:22-24
 
Guds välsignelse över dig och vi ber tillsammans för Cornelia!
 
/Eleonora

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela