inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Julkort

Publicerad 2013-12-23 21:13:04 i Allmänt,

Så var det dagen före dopparedagen...
 
I år blir det julaftonsfirande med den lilla familjen. Jag och Curt, våra två yngsta barn Ester och Kaleb, samt vår underbara farmor Auli. Ester har bott i Norge under hösten så visst känns det lite extra roligt att få vara tillsammans.
I går klädde vi granen. Fortfarande hänger barnens julgransdekorationer med, fastän barnen nu är vuxna. Det är alltför dyrbara minnen för att göra sig av med. 
 
 
I morgon går vi till bygdens lilla kyrka kl 12.00 för att vara med när man tar fram julkrubban. 
Och till alla er kära vänner, kända och okända för mig, önskar jag en riktigt God Jul!
 
/Eleonora
 
Ps. Upptäckte precis att julgransfoten läker vatten... Det rinner inte ut på golvet för det är en bricka under, men jag fasar för tillfället när granen ska ut ur huset... Det blir barr överallt. Just därför är det viktigt att se till att granen få mycket vatten. Så du som har gran - glöm inte att vattna! ;) Ds.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela