inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

När allt ska sorteras behövs det tid

Publicerad 2013-03-27 00:02:00 i Allmänt, Hem och trädgård,

Idag blev jag påmind om vilket oerhört arbete det är att flytta. Särskilt om man bott i hus med stor familj en längre tid. Jag har några erfarenhet av detta. Puh..!!

Varje gång jag varit med om detta har det nog tagit mig närmare ett år (!) att känna att grejerna är på plats. Gardinstängerna, vinterkläderna, trädgårdsredskapen, skokräm och skruvar, batterier och kryddor – you name it! Allt ska finna sin egen lilla hylla, låda eller vad det nu behövs i vårt nya hem. Och fattas det något, ja då måste man komplettera – som det så fint heter. Extra jobbigt blir det förstås om man inte hade så god ordning i hemmet därifrån man flyttar...

 Jag står och stryker kläder och tänker på hur viktigt det är att vi tar tid och låter vår hjärna få sortera våra intryck. Inte bara ibland utan regelbundet. 

När vi sover får kroppen tid att återhämta sig och nya celler bildas men också vår hjärna gör ett fantastiskt arbete mitt i natten. 

Är inte detta fantastiskt!? 

Måste vi vara så uppdaterad hela tiden att vi tillåter vår hjärna genomströmmas av ständigt ny information, nya intryck och upplevelser?

 Går det inte bara att stå och stryka kläder med torktumlarens mullrande i bakgrunden. Låta tankarna vandra runt och hitta sina rum där de hör hemma och trivs. Göra nya upptäckter och inse att det finns andra dimensioner av intryck också?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela