inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Tid att klippas ner - för att blomma

Publicerad 2013-03-20 13:34:00 i Hem och trädgård,

Så var det dags - igen.
Dessa pelargonior, Mårbacka, har varit med mig nu i nio år. Samma procedur varje år. Efter en lång vinter i källaren har det vuxit fram långa taniga skott. Fastän blommorna kämpat i mörkret och överlevt vintern, är skotten ändå inget att ha kvar. Dags att klippa ner och ansa den hemska härligheten...
 
Och så kan det vara med oss också. Mörker och kamp, men ändå försöker vi hålla ut, för någon gång kommer väl förändring...?
 
Precis som pelargoniorna måste klippas ner kan vi behöva det också. Våga släppa all kamp och strävan och förlita oss på att roten har tillräcklig kraft i sig för att vi ska blomma. Vänta några månader så ska du få se.
Mårbacka blommar då - och det kan du också få göra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela