inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Relationer och drömmar

Publicerad 2013-10-02 22:21:00 i Allmänt,

 
 
 
Vilka underbara dagar vi har haft! Vi har hunnit med Göteborg, Tönsberg, Sollebrunn och Lidköping på några dagar och har då träffat vänner och släktingar. 
 
Mer och mer ser jag hur viktigt och värdefullt det är för oss - och andra - att man underhåller kontakter och vänskap. Så lätt det är att rusa på och ta varandra förgivet - och så en dag är allt över!
Livets olika perioder och skeenden kräver ett och annat av oss, men det som ändå är viktigast kanske vi inte helt och hållet förstår när det är som mest nödvändigt att hålla taget. 
Så många underbara vänner och relationer bara slarvas bort därför att man "inte har tid". Men när allt räknas i livet är det väl ändå detta som ger glädje, kraft, uthållighet, kärlek och omtanke.
 
Ja, jag vet... Vi räcker inte till för alla och ibland sårar vi och missförstår varandra och så har det hänt det som inte får hända. Relationer skadas, bryts, upphör... :(((
 
Själv har jag fått glädjen att återuppliva en del gamla kontakter. Ja, det är lite märkligt att mötas igen efter 20-25 år och se att rynkorna har börjat visa sig och även gråa hårstrån. 
Jag har då  blivit påmind om drömmar och visioner som vi alla bar på som unga. En del drömmar har blivit förverkligade medans andra väntar på sin tid. 
 
Bara för att åren går måste vi ge upp drömmar? Eller är det nu vi kan med frimodighet, och en och annan viktig erfarenhet med i bagaget, ta oss an det viktiga i livet?
Vi har många underbara dagar framför oss!
 
"Du ska blomstra igen"
Jeremia 31:4 
 En vacker höstbild från Tönsberg
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela