inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Överlista Jante med frimodighet

Publicerad 2013-09-25 20:12:00 i Allmänt,

Nog ska jag väl ändå komma igång med detta på riktigt? Blogga - alltså...
Detta är ett märkligt fenomen. Jag är full av idéer, tankar, åsikter och mycket annat, MEN när det ska ner i skrift så kommer alltid tankarna "inte ska väl jag". 
Oh!!! Jag blir så trött på mig själv. Jag har kanske för stor respekt för det skrivna ordet. Det blir som skrivet i sten men så är det andras åsikter man kanske värjer sig för också. 
Men har man varit med ett tag tror jag att man ändå kan ha något att tillföra.
Jag kan ändå förundras över hur ungdomar idag rycker till sig frimodigheten -på gott och ont- medans jag själv kämpar med Jantelagen.
Hur kom han med i bilden? 
Vi är ett märkligt folk i Sverige. Vi styrs av att vara politiskt korrekta men ändå annorlunda, men bara om det är på rätt sätt.
Ja, jag får väl se hur det går med bloggandet. Vill lära mig mera om bilder, länkar, hur man kommer ut med bloggen osv. I morse lästa jag något uppmuntrande: "Förakta inte det som påbörjas i det lilla, för Herrens ögon gläds när han ser arbetet komma igång".
Visst, det här ska gå bra. Min dotter hejar på och hjälper mig när vi får tid att fixa ett och annat. Och bara detta bör bli ett inlägg framöver. 
Vi är i en ny och ovanlig tid där den yngre generationen lär den äldre. Aldrig tidigare har väl detta fenomen uppstått.

Kommentarer

Postat av: Ingela Liljebäck

Publicerad 2013-10-05 11:46:15

Va roligt Eleonora! Jag själv började 2007 ute i Fjällboskogen. Att blogga behöver ju inte vara så märkvärdigt svårt, bara små enkla ideer tankar betraktelser som kanske kommer att få betyda att läsaren får en annan synvinkel på en dag som kanske börjat väldigt trist...

keep on blogging my dear friend!!

Ingela

Svar: Ja, det är väl ungefär så jag också tänker. Lite spännande ändå måste jag säga... ;)
Eleonora Lahti

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela