inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Bilar, båtar och bilder

Publicerad 2014-08-18 23:28:45 i Allmänt,

Idag kör vi ett helt annat race. Bilder, bilder - och bilder!!!
Helgens utflykt på nya vatten och andra fordon.
🚤🚗🚤🚗
En tur ut med goda vänners båt. Fint väder och härlig gemenskap.☀️⛅️☀️
Ja det var bara att fortsätta racet på eftermiddagen - men nu i en Oldsmobile -58! 
Vänner, barn och kompisar - klart att alla ska med in i bilen.😜😆
 
 
Men innan hela karavanen med kanske 100 bilar drar iväg på landsvägarna, måste man ju kolla in dessa skönheter...
💙💜💚💛
Den vita bilen med rött tak var "vår".
Störst uppmärksamhet fick nog detta gäng...😂
Jag blir helt fascinerad av vilka krafter ett genuint intresse kan dra i gång. Det kräver tid och pengar, vad jag kan förstå med dessa bilar, men det ger också samhörighet, bekräftelse och gemenskap människor emellan. Helt grundläggande behov som vi alla har och som vi försöker fylla på ett eller annat sätt. 
 
När vi var nygifta var det full verkstad i vår källare. En Pontiak och en Ford Mustang var de stora projekten. Ja, inte mitt projekt precis, men min makes och hans kompis.😅
Den killen hade inte det så lätt just vid den tiden, men bilarna blev ett gemensamt projekt, som också var något av en "gudstjänst". 
 
Kanske du har ett intresse du kan utveckla eller uppliva, något som legat i träda för att nu bli till glädje i ditt liv, men också en väg ut till andra människor och deras värld?
 
Så lätt det är att vi tänker "kyrka" i våra liv med att nå ut med evangeliet till människor. Ditt "garage" är kanske bästa platsen där du når människor.
 
Nu inför hösten kommer alla broschyrer om olika kurser man kan gå. Kanske du ska lära dig något nytt?
Språk, data, fota, tädgård m.m. 
💇💅👯🎥📷💻📺📊📈✏️🔬🎹🎻🎤🎺🏀🏇⚽️⛳️🎨🚴🎳🎮🍴🎂🚙⛵️🎭🇬🇧🇷🇺✈️🎸🎬📚📕📝🔧🔨
 
Det är tid att skapa nya kontakter, få nya vänner. Det finns någon där ute som väntar på dig och behöver dig. 🙏
Alltför många vet inte hur man ska tänka om ett och annat i denna tid och hur man kan leva ett liv i harmoni. Strömningar i tiden vill komma med sina andliga new age lösningar - och de är frimodiga som aldrig förut - men du och jag kan göra skillnad för andra.
 
Erkänn!
- Vi har det alldeles för bra för att inte dela med oss!💞
 
/Eleonora
 
 

Kommentarer

Postat av: Eva Sonefors

Publicerad 2014-08-19 11:31:46

Ja, visst är det härligt med "andra intressen" som kan dra in människor i vår gemenskap. Som egentligen är lika "andligt" som att läsa Bibeln och gå i kyrkan. Jag börjar känna så när jag är på Itrim. Träffar så otroligt mycket folk, och de tycker att jag är sååå trevlig.. :) En tjej har frågat efter mig!
Sen ska jag ta upp att börja virka igen. Tycker ju det är så roligt egentligen. Sist jag gjorde det fick jag ont i händerna bara. men det ska inte hindra mig. Kanske fler på min gata vill handarbeta?
Förresten - jag ska börja åka till Bollnäs bibelcenter och leda lovsång. Eventuellt blir det att undervisa om lovsång också. Pastor Sören har pratat om det också.
Det är så "trevligt" att läsa din blogg. Bless you!

Svar: Så roligt att höra Eva! 😊
Fortsätt med detta och vidga också dina cirklar 💜💖💜
Du har mycket värdefullt att dela till andra - och blir "salig på kuppen" 😇
Eleonora Lahti

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela