inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Because I´m worth it!

Publicerad 2014-01-15 14:01:00 i Allmänt, B1,

-Because I´m worth it!
-Ja, absolut, förstår du detta?
Vi tar det från början... ;)
 
Jag tror vi alla vill hinna med så mycket mera än vad vi gör. Vi pressar in ett och annat i vårt tidsschema och inser emellanåt, eller hela tiden, att vi inte fixar allt vi planerat.  Vi försöker prioritera våra uppgifter och uppdrag, och så kommer frustrationen tassande och väser i vårt öra hur värdelösa vi är. För att inte tala om att man ska hinna träna också, en promenad eller ett gympass.
 
MÅSTE - med stora bokstäver!
 
En dag när jag var ute och gick och gjorde ett av dessa "MÅSTEN", insåg jag att jag kan tänka annorlunda.
 
 
Detta gör jag för att jag är värd detta! Jag är värd att få vara ute och gå när snön knarrar under skorna. Se alla spår i snön från rådjur, fåglar och någon räv. Eller i mörkret, tidigt på morgonen innan dagen gryr, höra hur grenar knakar i skogen när något djur ger sig iväg längre in i skogen. Även om det är lite tröttsamt ibland...
 
Här kan jag sortera tankar och känna att jag laddar batterierna. Veta att jag är värd detta - något jag vill prioritera.
 
Inte blir det sämre hellre av att veta, att bästa platsen att kläcka ideer är på promenaden, 31%, men bara 7% på jobbet... ;)
 
Kära vän: Ta en promenad - because you are worth it!
 
Vakna, nordanvind! Sunnanvind, kom!
Blås genom min trädgård,
så att dess vällukter flödar!
Må min vän komma till sin trädgård
och njuta dess härliga frukter!
Höga Visan 4:16
 
/Eleonora
 
Ps. Visst är det märkligt att vi oftast tar till detta uttryck, för att tillåta oss en bakelse eller chokladkaka - because I´m worth it.  Nu gäller andra "bullar" ;) Ds.
 
Och här kommer lite bilder från dagens underbara promenad:
 
Nästan att man vill slänga sig i snön och göra änglar :)))))
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela