inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Lärarlegitimation

Publicerad 2014-07-16 09:58:24 i Allmänt, Lärarjobbet,

Oj så mycket grillat det blivit i sommar - men nu har grillen brakat ihop så det är bara att köpa en ny... 
 
Favorit i sommar har blivit en ljummen potatissallad. Jag känner att alla dessa krämiga sorter med majonäs börjar ha gjort sitt. Det finns så många bättre alternativ än de köpta - men se till att skaffa en elektrisk potatisskalare! En av de bästa inköp jag gjorde en sommar för några år sedan. 
 
Och här badas det också...
💦💦🚣🐟☀️💦
Så kom min lärarlegitimation i går...
 
Det känns nästan lite absurpt, att efter 33 år som utbildad lärare få detta dokument. Jaha.. då var man kvalificerad för gundskola, sameskola, gymnasie och vuxenutbildning.
Som om jag inte redan visste det! 😜
Förutom mina narutvetenskapliga ämnen står bl.a.  "Naturvetenskaplig spets inom försöksverksamhet med riksrekryterande gymnasialutbildning". Något jag inte riktigt vet vad det betyder. Ja, sedan är det hållbart samhälle m.m...
 
Hur som helst...
Det är sommarlov och jag fortsätter njuta med vänner och familj.
Det är många koppar kaffe nu..
☕️☀️☕️☀️☕️
 
/Eleonora 😎

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela