inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Bloggredaktör på Sveriges Kristna Radio

Publicerad 2015-03-02 22:15:00 i Glimtar - mitt i livet, Musik,

Vilken tid det tar att göra något man inte är van att göra! Klistra in en text och ett par bilder för att sedan publicera det och länka vidare på FB.😅
 
Ja, nu talar jag inte om mitt bloggverktyg, Blogg.se, utan om Wordpress. Det är säker mycket mera flexibelt verktyg, men jag behöver hjälp att ta mig igenom. Detta var andra gången jag skulle genomföra uppgiften och jag klarade det nästan helt själv.☺️
 
Och vad håller jag på med?
 
Lite skärmbilder från nätet ser du här. 
Jag är något som kallas för bloggredaktör på Sveriges Kristna Radio i kategorin "Musik och Kreativitet." Hemsidan har fått en nystart och förutom musik och diverse olika program som man kan lyssna till, är det även på gång något också för alla läsare.
Så...
Välkomna alla lyssnare och läsare!✨
 
 
Jag ansvarar för att se till att vi har intressanta bloggare, som delar sina tankar och det man ser är aktuellt i tiden. Jag själv skriver nog lite nu och då också på denna sida, men främst är det andras texter du kommer att få läsa.
Just nu ligger en text ute av Anette Anders, Florida,  och förra veckan var det Magnus Axelsson från Göteborg. 
Så kommer Birgitta Yavari, Tomas Lindé och några till.
Det ska bli så spännande att läsa deras texter.
 
Radioprogram ska jag visst också börja göra - utifrån mina bloggtexter. Få se när jag kan börja få till det. Roligt, spännande, utmanande - och mycket annat också.
Hej och hå - here we go!!😜
 
Nu är det godnatt, och dag 2 av 100 är slut i #Blogg100.
💤💤💤
 
/Eleonora💞
 
Du är välkommen att följa mig via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela