inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Göra ingenting...

Publicerad 2015-03-21 22:40:26 i Allmänt, Familj, Hem och trädgård,

Idag blev det en långsam start på dagen. Klockan hann bli över tolv innan jag var klar med morgonrocken...😜
Sedan var det dags att träffa Hilma!❤️
Som farmor kan jag bara konstatera att hon är det perfekta barnbarnet. Inget går upp mot Hilma just nu, men snart har jag flera barnbarn att omfamna och älska. Det är verkligen något mycket märkvärdigt detta att vara farmor.

❤️👣🙏👣❤️
 
Så tog vi en blitur till ett nytt bostadsområde här i Uppsala, Linbacken. Vilket villaområde som växer fram lite nordost om stan! 800 bostäder, med närliggande service är på gång att byggas. Kring två miljoner kostar tomterna, och villorna ligger i 5 miljonersklassen. Man hoppas verkligen att det ska gå bra för alla dessa unga familjer som satsar stort. Räntorna ligger lågt nu, så det kan kännas bekvämt, men vad händer med tiden när räntorna ökar och även amorteringar..?
Då blir det svettigt!😰😩😱
 
Jag minns vårt första hus vi köpte i Vilan, ett villaområde strax utanför centrum. 1987 betalade vi 500 000kr och det var mycket då! Så byggde vi nytt hus efter några år, och hamnade mitt i en fruktansvärd räntehöjning. Då hade vi räntor på 14%!!!😖
 
Det var tuffa år, men vi tog oss igenom. Omprioriteringar och mycket tro på Gud och nåd från himlen.
 
🎼Great is thy faithfulness...🎶🎶
 
I morgon kommer våra barn hem till oss med sina familjer, för att äta middag. Jag vet inte vad det bli exakt, men någon gryta lär det bli. Det blir att freestyla lite.. Här är första satsen stekt kött:
Efterrätt...?😋
Det blir en riktigt gammal klassiker som brukar dyka upp när man grillar, men fungerar lika bra att tillagas i ugnen. 
Bananer med chokladbitar i, som är inlindade i folie. Och glass!

🍌🍫🍌🍫🍌🍫🍌

Lite påskpynt har jag faktiskt redan plockat fram. Kära små vänner som dyker upp år efter år, köpta på en skolresa till Gotland för några år sedan.
 
Och i morgon fortsätter jag ungefär i samma anda...😉☺️
 
/Eleonora💞
 
Du är välkommen att följa mig, Eleonora Lahti, via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. Dela länken vidare får du gärna göra... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela