inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

Hudvårdsklass, rynkor och grönt face

Publicerad 2015-03-11 23:20:00 i Allmänt, Glimtar - mitt i livet,

Jag förstår inte..! Varför har denna engelska jätteflagga dykt upp på min sida?😖
När min dotter hjälpte mig att få till språköversättningar till bloggen, la vi in ett litet märke på sidan som kopplar till googels översättning. Men något har hänt. Den har vuxit, och jag behöver hjälp att fix till det.
När det nu blir...😜
 
Ikväll har jag varit på hudvårdsklass, inbjuden av en god vän som är konsult.Själv använder jag deras produkter sedan några år, men inser att det är bra med lite tips och råd, nu när rynkor dyker upp och huden förändras med åren. Man är ju inte längre tonåring, och knappt medelålers heller - snart...😉
Att hitta de rätta färgerna i produkter kan verkligen vara ett mysterium. Hur många gånger har man inte köpt något och det inte känns bra?
Jag och min konsult prövar en foundation som verkar passa min hudfärg - och jag blir grön i ansiktet!
Nähä..
Så hittar vi rätt - eller snarare hon - och jag känner mig ett med färgen, och jag är nöjd. Det går inte att ta vad som helst, som kanske en del tror, och därför är detta ett vinnande koncept. Man behöver få ta tid och ha ro att pröva ett och annat.
Men det är inte hela hemligheten, förstår vi alla som deltar denna kväll.
 
Christina Edefors instruerar och berättar engagerat. En vacker och framgångsrik kvinna i sina bästa år.💃
Så börjar hon dela sin historia. Tonårstid, intressen och inställningar. Framgång och barn, personlig konkurs, mediciner och salvor.
Hon uppmuntrar och engagerar, och får du möjlighet att lyssna till henne någon gång - gör det! Jag hade nog kunnat ropa "Halleluja" flera gånger denna kväll. 👏👏
 
Ledordet i företaget "Mary Kay" är Den gyllene regeln:
 
 ❤️👣👣❤️
Allt vad ni vill att människor ska göra er,
det skall ni också göra dem.
Matt. 7:12
 👣
 
När jag träffade Christina för första gången var det i slutet på 90-talet. Jag var klassföreståndare för en åk.8, och kände att jag måste jobba lite extra med flickorna i klassen. Relationerna behövde få lite hjälp på traven så att säga...
Christina hakade på och kom hem till mig. Alla flickorna i klassen skulle få en hudvårdsklass av henne, och nu satt de i vardagsrummet med var sin spegel och diverse tillbehör. 
💄💋🍒🎨
Gissa att det var uppskattat och att de hade roligt! Men någon försäljning blev det ju inte - och det visste hon redan när hon kom.
Kvällen tog slut och flickorna sov över hemma hos oss. Tänk att man hittade på något sådant på den tiden...😅
 
Men genom tro och uthållighet, hårt arbete och generositet ,har Christina verkligen lyckats vända på motgångar i livet till en framgångssaga, där hon får bli till glädje och välsignelse för så många människor.💓
 
Och jag blir förundrad över vilken kraft det är i Guds Ord, och vilken underbar vägledning det kan ge.
Överallt - hela tiden - genom historien - i alla världar.
Också bland kosmetika...
 
Så lite blommor som avslutning idag:
Jag vet var jag kan hitta de första blåsipporna. Varje år - samma ställe - under granen borta vid Lännakattens järnvägsspår.
Och inne blommar helgens tulpaner för fullt...
Du och jag får blomma där vi växer - eller är plockade.
Ibland är det på ena sättet för oss.
Ibland på det andra sättet...
Alla har vi vår egen berättelse att dela
 Men "framgångssagorna" blir fler och fler 
när vi behandlar andra så som vi vill att de ska behandla oss....
 
/Eleonora 💞

Du är välkommen att följa mig, Eleonora Lahti, via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. Dela länken vidare får du gärna göra... ;)
 

Kommentarer

Postat av: Www.lady-tramp.se

Publicerad 2015-03-11 23:39:04

Vad kul läsa! Använt Mary kay-produkter sedan jag var på en hudvårdsklass i Luleå 2006 och vsr konsult själv i några år men inte nu längre. Vilka flashbacks det här gav!:) och Christina edefors, det var då inte vem som helst du har som konsult!

Svar: Ja, visst är hon fantastisk!! Önskar mer av detta i vårt samhälle😊😍
Eleonora Lahti

Postat av: EvaMaria

Publicerad 2015-03-12 17:05:56

Ja visst, vilka produkter! Och vilken grund företaget vilar på! Va roligt att du använder Mary Kay! Jag har varit konsult i 7 år och Christina E. är en stor förebild för oss alla. Hon är så naturlig med sin gudstro.
För övrigt uppskattar jag din blogg oerhört. Sååå mycket visdom, klarsynthet och uppbyggelse.
Och lite flärd😉💅🎀💄💐

Svar: Hon är verkligen en inspiratör och förebild. 😍
Kul att du läser min blogg. Den är en salig blandning av ett och annat - precis som livet själv. 💜
Eleonora Lahti

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela