inmylivingroom.se

Här delar jag händelser och tankar i mitt liv som sångerska, högstadielärare, mamma och medmänniska. In my livingroom blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro.Follow me in any language you want. Click on the English flag below.

Follow me in any language

China - in my heart...

Publicerad 2016-03-04 18:39:00 i Musik, Resor,

Så sitter jag här In My Living Room och reflekterar... 💭💬
Så fantastiskt att fått komma till Shanghai för att sjunga och dela Guds ord. Denna enorma stad som är nästan tre gånger Sverige!! 🇨🇳🎤
 
Vi kom in i Kina på en officiell inbjudan, eftersom kyrkan är en registrerad internationell kyrka som heter ICS, International Church Of Shanghai. Pasor är Daniel Ho från Singapore.
 
Samma dag som vi landade, fredag, var det dags för ett ungdomsmöte. Eftersom jag själv arbetar med ungdomar i den åldern kändes det naturligt, men det är alltid utmaningar att få ungdomars uppmärksamhet och förtroende. 
När jag frågade om de visste vilken huvudstad vi har i Sverige, fick jag förslagen Göteborg och Helsingfors.
Jag tycker faktiskt det var bra svar, även om inte det blev rätt. Att ha koll på ett så litet land på andra sidan jordklotet är inte helt lätt, men de hade lite känsla för geografin.👌
 
Efter att jag sjungit och delat ett och annat, bad jag för ungdomarna. Det är intressant att se hur Guds Ande vill tala in i människors liv, tro, uppmuntran och vägledning. En av ungdomsledarna spelade in detta för att sedan skriva ner det till var och en. Hon var så tacksam, för som hon sa: "Jag känner dessa ungdomar och såg att det var precis ord i rätt tid för dem." 
 
På lördag förmiddag hade jag en samling för kristna affärskvinnor som kallar sig för iESTER. Innan vi åkte till Kina fick jag del av det inbjudningsbrev som skickas ut till alla - och jag själv blev så inspererad av det jag läste.
text.......
 
Urtusta och inspirera kvinnor på deras arbetsplatser till att vara ESTRAR 
- friomodiga, vackra, inflytelserika och vandra nära Gud!
💁💁🙆🏼💁💁🏻🙋🏾🙋🏼💁
 
Att återigen få se hur det profetiska flödet får leda samlingar som dessa, inspirerar mig oerhört mycket. Jag vet själv hur värdefullt det är att få ord av uppmuntran och vägledning i rätt tid. Må Gud hjälpa dem var och en att fullfölja det uppdrag och kallelse de har!
Här är jag tillsammans med några av dessa iESTERS kvinnor.
Och Curt.. och Torbjörn...🙀
 
På söndag var det dags igen. Ett möte som skulle tolkas till Kinesiska och det andra enbart på engelska.
Man hyr in sig i ballroom på ett hotell. 
 
Människor från hela världen finns med i denna kyrka, bl.a. Jamaica, USA, Australien, Uganda m.m., men även många kineser - men alla med utländska pass. 
Innan gudstjänsten börjar ska alla visa upp sitt pass för att få komma in i lokalen, och en statlig representant finns alltid närvarande.
Det fantastiska är att här råder ändå full frihet att sjunga och predika Guds ord. 
Bild från Torbjörns horisont bakom synten.
I början av mötet delade Curt ett bibelord om att våga gå utanför vår "comfortzone". Petrus vågade sig utanför båtrelingen, Kaleb bad om bergsbygden och Josua begärde att solen skulle stå stilla, för att bara ge några fantastiska exempel. 
 
✨🌟✨
Utvidga platsen för din boning, 
spän ut tältdukarna som du bor inunder
och spar inte.
Förläng dina tältlinor
och gör dina tältpluggar starka.
Ty du skall utbreda dig åt höger 
och åt vänster.
Jer 54:2-3
 🌟
 
Alla skivor blev slutsålda och många kom och tackade för det budskapet om att vandra med Gud i livets olika säsonger. Inte visste vi om vad som tidigare söndagar hade predikats, men det var exakt kring detta som församlingen var mitt uppe i. Då blir man tacksam...🙏
 
Ja, hur fortsättningen blir återstår att se. Det ser ut som om det finns flera nya dörrar att öppna....
 
En liten rolig bild avslutar jag med idag.😜😂
 
 Jodå, jag har smakat ormsoppa...🐍
 
/Eleonora 💞
Du är välkommen att följa mig, Eleonora Lahti, via FB som "följare" eller Bloglovin. Jag har även FB - sida, "In my living room" som du kan gå in och gilla. Dela länken vidare får du gärna göra... 😊
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-03-05 23:46:58

Det är alltid lika intressant, inspirerande, välsignat och roligt att läsa din blogg!
Jag tackar Gud för dig och din blogg!
Blessings Gull-Britt

Svar: Oh.. Hej kompis! 😊👭
Så tacksam också hur du uppmuntrar och inspirerar mig. 💓
Eleonora Lahti

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eleonora Lahti

Alla människor har ett gudomligt uppdrag att förverkliga, som kan se väldigt olika ut för oss alla. Resan kan vara tuff och krävande, men med himlens nycklar från Guds ord kan vi få utvecklas och bli det vi är ämnade till att vara. In My Living Room blandas tårar med skratt och jag hoppas du lämnar rummet full av livslust och framtidstro. Det finns så många drömmar som ska förverkligas... Hemsida: eleonoralahti.com Mailadress: info@eleonoralahti.com

Vardagsbetraktelser bloggar Jesussajten.se Follow me in any language Follow me in any languageFollow on Bloglovin
 
 
Här är min Instagram
 
Twingly Blog Search link:http://mylivingroom.blogg.se/ sort:published Most recent posts linking to Twingly Blog3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela